НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Локшина удон з ароматною куркою
Локшина удон з ароматною куркою

Удон – традиційний для японської кухні вид локшини. Він став популярним прилизно в 16-му столітті, коли, за легендою, один буддистський монах-гурман поділився з японцями рецептом, який він назвав «їжею для духу, тіла і розуму». У 21 столітті пропонуємо вам спробувати удон з куркою – неперевершеною цю страву робить саме соєвий соус «Класичний» від «Щедро»!

Інгредієнти (4 порції):
Локшина 400 г
Куряче філе 400 г
Cоєвий соус «Класичний» від «Щедро» 100 мл
Морква 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Огірок 1 шт.
Часник 3 зубчики
3 зубчики 3 ст.л.
Імбир 20 г
Тамариндова паста 1 ст.л.
Цукор 1 ст.л.
Кінза, зелена цибуля, перець чилі за смаком
Локшина удон з ароматною куркою

Крок 1

Моркву, болгарський перець, огірок і курку нарізати соломкою. Подрібнити часник і імбир.

Локшина удон з ароматною куркою

Крок 2

Обсмажити цибулю, часник та імбир, додати чилі, лемонграс, сік лайму, кокосове молоко, воду та соєвий соус (150 г).

Локшина удон з ароматною куркою

Крок 3

На розігрітій пательні підсмажити курку з імбиром та часником до золотистого кольору, довести до готовності. Додати соєвий соус та тамариндову пасту.

Локшина удон з ароматною куркою

Крок 4

Локшину відварити в підсоленій воді. Потім поєднати її з овочами та куркою, ретельно перемішати. Додати кінзу, зелену цибулю та перець чилі за смаком.

Локшина удон з ароматною куркою
Смачного!