Турецька кухня відома довершеним поєднанням різних смаків, та зручними дрібничками, що створють можливість невідволікаючись насолоджуватися їжею. Саме для вишуканого задоволення створено рецепт приготування перзоли із соусом манго-чилі ТМ "Щедро".
Турецька кухня відома довершеним поєднанням різних смаків, та зручними дрібничками, що створють можливість невідволікаючись насолоджуватися їжею. Саме для вишуканого задоволення створено рецепт приготування перзоли із соусом манго-чилі ТМ "Щедро".
Курку помити та обсушити. Якщо ви не любите шкірку, то її можна видалити. Зробити надріз на гомілці вдовж кістки, не дорізаючи до кінця, м’ясо повинно залишитись закріпленим на кістці. Очистити кістку від м’яса, вивертаючи м’ясо. Відбиваємо молоточком філе курки до товщини 1-1,5 см.
Змастити курку з соусом «Манго-чилі» та залишоємо маринуватися на декілька годин.Коли курка промаринується, поставте її в розігріту на 180 С духову шафу на 15-20 хв.
Овочі обсмажити на сухій розпеченій сковороді по 2-3 хвилини, а потім під розпеченим на повну потужність грилем до готовності – 12-15 хвилин із кожної сторони.
Лаваш прогріти на грилі, викласти на тарілку, зверху готову курку. Додати овочі, подавати з соусом «Манго-чилі».