Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею – чудова ідея для вишуканого сімейного обіду чи зустрічі гостей. Знайомі інгредієнти розкриються в страві по-новому, якщо ви додасте майонез «Преміум» від «Щедро»!
Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею – чудова ідея для вишуканого сімейного обіду чи зустрічі гостей. Знайомі інгредієнти розкриються в страві по-новому, якщо ви додасте майонез «Преміум» від «Щедро»!
Нарізати слайсами шампіньйон та цибулю кільцями. Обсмажити на оливковій олії до напівготовності. Змішати начинку з майонезом (50 г).
Куряче філе звільнити від зайвої плівки і зробити надріз («кишеньку») вздовж усього філе. В цю «кишеньку» покласти начинку з грибів з цибулею, потім філе з усіх боків змастити майонезом (100 г).
Картоплю порізати невеликими дольками (половинками або чвертями), посолити, додати спеції за смаком.
Відправити картоплю та курку в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин. Подавати фаршировану курячу грудку з печеною картоплею і майонезом «Преміум» від «Щедро» (40 г).