НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею

Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею – чудова ідея для вишуканого сімейного обіду чи зустрічі гостей. Знайомі інгредієнти розкриються в страві по-новому, якщо ви додасте майонез «Преміум» від «Щедро»!

Інгредієнти (2 порції):
Куряче філе (половинки, без шкіри та кісток) 2 шт
Майонез «Преміум» від «Щедро» 190 г
Картопля дрібна 200 г
Шампіньйони 100 г
Цибуля 1 шт
Оливкова олія 1 ч.л.
Вершкове масло 10 г
Сіль, мелений чорний перець за смаком
Спеції для картоплі за смаком
Куряча грудка з трюфельним соусом і печеною картоплею

Крок 1

Нарізати слайсами шампіньйон та цибулю кільцями. Обсмажити на оливковій олії до напівготовності. Змішати начинку з майонезом (50 г).

Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею

Крок 2

Куряче філе звільнити від зайвої плівки і зробити надріз («кишеньку») вздовж усього філе. В цю «кишеньку» покласти начинку з грибів з цибулею, потім філе з усіх боків змастити майонезом (100 г).

Куряча грудка з майонезом і печеною картоплею

Крок 3

Картоплю порізати невеликими дольками (половинками або чвертями), посолити, додати спеції за смаком.

Приготувати Курячу грудку з майонезом і печеною картоплею

Крок 4

Відправити картоплю та курку в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30 хвилин. Подавати фаршировану курячу грудку з печеною картоплею і майонезом «Преміум» від «Щедро» (40 г).

Приготувати Курячу грудку з майонезом і печеною картоплею
Смачного!