НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
Філе сома у соусі сацебелі

Сом – це дивовижна за своїми властивостями і смаком риба. Її ніжне філе ідеально поєднується із соусом «Сацебелі» та багатим букетом спецій, який входить до його складу. А сам процес приготування страви – напрочуд швидкий і простий.

Інгредієнти (1 порція):
Філе сома 200 г
Соус «Сацебелі» ТМ «Щедро» 100 г
Перець солодкий 1 шт
Бекон 20 г
Олія рослинна 10 г
Вода 40 г
Часник За смаком
Сіль За смаком
Перець За смаком
Інгредієнти Філе сома у соусі сацебелі

Крок 1

Філе риби злегка обсмажте до рум’яної скоринки.

Приготувати Філе сома у соусі сацебелі

Крок 2

До смаженого сому додайте бекон та часник, обсмажуйте протягом 5 хв.

Приготувати Філе сома у соусі сацебелі

Крок 3

Додайте соус «Сацебелі» та воду, та тушкуйте під кришкою протягом 7-10 хв. Перець наріжте трикутниками й обсмажте на сковороді-гриль.

Приготувати Філе сома у соусі сацебелі

Крок 4

Викладіть рибу на таріль, полийте соусом та прикрасьте перцем.

Приготувати Філе сома у соусі сацебелі
Смачного!