Класична локшина з яловичиною прикрасить будь-яку вечерю. А от саму страву прикрасить соус «Батумський», який додасть їй особливої пікантності.
Класична локшина з яловичиною прикрасить будь-яку вечерю. А от саму страву прикрасить соус «Батумський», який додасть їй особливої пікантності.
Приготуйте маринад для яловичини. Змішайте спеції: соус «Батумський», кунжутну олію та імбир. Наріжте м’ясо брусочками і замаринуйте його на 15-20 хв.
Перець та моркву наріжте тонкою соломкою. Нижню частину зеленої цибулі, подрібнений часник та імбир пропасируйте у невеликій кількості олії 1-2 хвилини. Додайте м’ясо і добре обсмажте. До яловичини додайте перець, моркву, кунжут і обсмажуйте протягом 5-7 хв.
Завчасно відваріть локшину та додайте її разом із соусом «Теріякі» до м’яса та овочів, добре перемішайте і прогрійте ще 2-3 хвилини.
Під час подачі збризніть страву кунжутною олією і посипте зеленою цибулею та кунжутом.