easter
Локшина з гострою яловичиною

Класична локшина з яловичиною прикрасить будь-яку вечерю. А от саму страву прикрасить соус «Батумський», який додасть їй особливої пікантності.

Інгредієнти (1 порція):
Яловичина 100 г
Соус «Батумський» ТМ «Щедро» 200 г
Локшина удон 50 г
Перець солодкий 1 шт
Морква 1 шт
Зелена цибуля 4 шт
Часник 2-3 зубчики
Кунжутна олія 4 ст.л.
Кунжут за смаком
Соус «Теріякі» За смаком
Інгредієнти Локшина з гострою яловичиною

Крок 1

Приготуйте маринад для яловичини. Змішайте спеції: соус «Батумський», кунжутну олію та імбир. Наріжте м’ясо брусочками і замаринуйте його на 15-20 хв.

Приготувати Локшина з гострою яловичиною

Крок 2

Перець та моркву наріжте тонкою соломкою. Нижню частину зеленої цибулі, подрібнений часник та імбир пропасируйте у невеликій кількості олії 1-2 хвилини. Додайте м’ясо і добре обсмажте. До яловичини додайте перець, моркву, кунжут і обсмажуйте протягом 5-7 хв.

Приготувати Локшина з гострою яловичиною

Крок 3

Завчасно відваріть лапшу та додайте її разом із соусом «Теріякі» до м’яса та овочів, добре перемішайте і прогрійте ще 2-3 хвилини.

Приготувати Локшина з гострою яловичиною

Крок 4

Під час подачі збризніть страву кунжутною олією і посипте зеленою цибулею та кунжутом.

Локшина з гострою яловичиною
Смачного!