НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Голубці наппа
Голубці наппа

Голубці – одна з найулюбленіших страв українців. А як щодо улюблених голубців корейців? Принцип той самий, а от інгредієнти гарантують зовсім інші відтінки смаку – більш гострі та пряні. У будь-якому випадку вийде страва, яка точно запам’ятається і родині, і гостям. І якщо ви є дійсно справжній фанат голубців – цей рецепт точно потрапить до вашої колекції!

Інгредієнти (на 4 порції):
Пекінська капуста 1 шт.
Сир тофу 300 г
Рис 200 г
Печериці 150 г
Соєвий соус «Класичний» від «Щедро» 75 мл
Морква 1 шт.
Зелена цибуля за смаком
Часник 3 зубчики
Тамариндова паста 2 ст.л.
Для соусу:
Часник 2 зубчики
Зелена цибуля 5 стрілок
Вода 100 мл
Соус «Sweet Chili» від «Щедро» 20 г
Цукор 2 ст.л.
Імбир 20 г
Чилі 20 г
Кунжут за смаком
Голубці наппа

Крок 1

Проварити листя капусти 2 хвилини. Обрізати нижню, грубу частину листя, щоб воно було рівномірної товщини. Відварити рис. Дрібно порізати цибулю, часник, моркву, гриби. Обсмажити все на пательні, додати подрібнений тофу та рис. Потім додати соєвий соус і тамариндову пасту. Протушкувати на маленькому вогні 10 хвилин.

Голубці наппа

Крок 2

Розрівняти листя капусти, викласти його на сухий рушник. Заповнити начинкою (приблизно 1-1,5 ст. л.), загорнути бокові краї та сформувати рулет. Обсмажити голубці на пательні до золотистого кольору.

Голубці наппа

Крок 3

Обсмажити на пательні часник, зелену цибулю та імбир. Для спеціального соусу змішати соєвий соус, соус «Sweet Chili» та воду. Проварити до загустіння. Перед подачею посипати голубці кунжутом, чилі та полити цим соусом.

Голубці наппа
Смачного!