Корейка барбекю – це новий погляд на знайомий смак. Соковите м’ясо, запечене із соусом барбекю ТМ "Щедро", смакуватиме по-особливому.
Корейка барбекю – це новий погляд на знайомий смак. Соковите м’ясо, запечене із соусом барбекю ТМ "Щедро", смакуватиме по-особливому.
Приготуйте маринад для м’яса. Змішайте спеції: сіль, перець, часник, рослинну олію, гірчицю, гострий перець та розмарин. Замаринуйте корейку і відправте її на 1 годину до холодильника. Після цього обсмажте м’ясо на розігрітій сковороді із двох сторін.
Змішайте мед і соус «Барбекю», щедро змастіть обсмажену корейку соусом і поставте у розігріту до 180 °С духовку. Через 5-7 хвилин переверніть м’ясо, повторно полийте соусом і відправте у духовку ще на 5-7 хвилин.
Для подачі овочі завчасно наріжте, замаринуйте у рослинній олії зі спеціями та часником, обсмажте на сковороді гриль.
Викладіть на блюдо готову корейку з овочами.