easter
Корейка барбекю

Корейка барбекю – це новий погляд на знайомий смак. Соковите м’ясо, запечене із соусом барбекю, смакуватиме по-особливому.

Інгредієнти (1 порція):
Свиняча корейка на кістці 1 шт
Соус «Барбекю» ТМ «Щедро» 400 г
Баклажан 1 шт
Помідор 250 г
Шампіньйони 3 шт
Перець 1 шт
Рослинна олія 40 г
Гірчиця «Медова» ТМ «Щедро» 30 г
Розмарин 2 г
Часник, Сіль, Перець та Перець гострий червоний За смаком
Інгредієнти корейка барбекю

Крок 1

Приготуйте маринад для м’яса. Змішайте спеції: сіль, перець, часник, рослинну олію, гірчицю, гострий перець та розмарин. Замаринуйте корейку і відправте її на 1 годину до холодильника. Після цього обсмажте м’ясо на розігрітій сковороді із двох сторін.

Приготувати корейка барбекю

Крок 2

Змішайте мед і соус «Барбекю», щедро змастіть обсмажену корейку соусом і поставте у розігріту до 180 °С духовку. Через 5-7 хвилин переверніть м’ясо, повторно полийте соусом і відправте у духовку ще на 5-7 хвилин.

Приготувати корейка барбекю

Крок 3

Для подачі овочі завчасно наріжте, замаринуйте у рослинній олії зі спеціями та часником, обсмажте на сковороді гриль до стану «аль денте».

Приготувати корейка барбекю

Крок 4

Викладіть на таріль готову корейку з овочами.

Приготувати корейка барбекю
Смачного!