Бувають такі моменти, коли хочеться чогось ситного, але не важкого. Такого, щоб приборкати апетит вишукано, по-ресторанному. В такому випадку, рієт зі скумбрії та яйцем пашот вам точно сподобається!
Бувають такі моменти, коли хочеться чогось ситного, але не важкого. Такого, щоб приборкати апетит вишукано, по-ресторанному. В такому випадку, рієт зі скумбрії та яйцем пашот вам точно сподобається!
Розморозити скумбрію і почистити. Відварити рибу з лавровим листом і зеленню для аромату (30 хвилин).
Готову рибу розім’яти виделкою, додати майонез, зелену цибулю, сіль за смаком і поставити в холодильник на 30-60 хвилин.
Щоб приготувати яйце пашот, треба поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь, влити оцет, замішати ложкою воду до утворення «водоверті» і влити туди яйце.
Підсмажити хліб на сковороді гриль.
Кладемо листя салату на тарілку, зверху – тости, на один тост викладаємо рієт, на другий – яйце, робимо надріз в яйці, щоб жовток витік на хліб. Готово! Час насолоджуватися!