НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
РАМЕН
РАМЕН

Ароматний, зігріваючий і дуже легкий у приготуванні! Такий рамен — це справжній порятунок у динамічному дні. Прозорий бульйон, м’яка локшина та апетитне м'ясо створюють гармонійний смак, що дає змогу відчути Азію вдома.

Інгредієнти (4 порції):
Бульйон:
Вода 400 мл
М`ясо (80г свинина чи яловичина та реберця 100г) 180 г
Соевий соус "Класичний" від Щедро 50 г
Перець гострий 50 г
Цибуля зелена 20 г
Імбир 10 г
Бадьян 1 бутончик
Кориця 1 палочка
Суп:
Бульйон 150-200г
М'ясо з бульон 50-80г
Вермішель Щедро "Яловичина" 1 уп. (60г)
Яйце 1шт
Цибуля зелена 5 г
Лист норі половинка
РАМЕН

Крок 1

Приготувати бульойн: обсмажити м’ясо, залити водою і додати усі інгредієнти (цибуля, імбир, соєвий соус). Варити на повільному вогні від 4-8 годин.

РАМЕН

Крок 2

Локшину залити окропом, запарити згідно інструкції на упаковці.

РАМЕН

Крок 3

Відварити яйце, за бажанням замаринувати яйце у буряково-оцтовомц мариналі (1:1).

РАМЕН

Крок 4

В бульон викласти локшину, нарізане на слайси мясо, яйце розрізане навпіл. Прикрасити гострим перцем, зеленою цибулею та листом норі, нарізаним на квадратики.

РАМЕН
Смачного!