НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
Рататуй барбекю

Рататуй – традиційна овочева страва прованської кухні із баклажанів, кабачків та помідорів. Вважається, що її авторами стали селяни. Адже всі інгредієнти легко знайти на городі. У різних кухнях світу класичний рецепт зазнав різноманітних смачних змін. Ми пропонуємо додати рататую пікантності соусу «Барбекю».

Інгредієнти (4 порції, форма для випікання діаметром 28 см):
Баклажан 200 г
Цукіні або кабачок 200 г
Помідор середнього розміру 200 г
Соус «Барбекю» ТМ «Щедро» 200 г
Вода 200 мл
Зелень петрушки за смаком
Часник, Сіль, Перець за смаком
Ингредиенты рататуй барбекю

Крок 1

Баклажани поріжте кільцями товщиною близько 3 мм, щедро посоліть та залиште на 20 хвилин. Промийте їх від солі та обсушіть. Цукіні (або кабачок), помідори вимийте, обсушіть і наріжте кільцями тієї ж товщини що й баклажани. З'єднайте 200 гр соусу "Барбекю" зі 100 мл води та змішайте. На дно форми для запікання викладіть 3/4 частини соусу «Барбекю» з додаванням води. Викладіть овочі, чергуючи кружальця помідора, баклажана та кабачка (або цукіні).

Приготовить рататуй барбекю

Крок 2

Рататуй посоліть за смаком, посипте подрібненим часником і полийте частиною соусу барбекю, що залишилася.

Приготовить рататуй барбекю

Крок 3

Накрийте форму пергаментним папером і запікайтепротягом 1 години у попередньо розігрітій до 180 °С духовці. Перед подачею посипте подрібненою зеленню.

Приготовить рататуй барбекю
Смачного!