Легка та поживна, брускетта відмінно втамовує голод. Тому досить часто ця страва подається як швидка закуска. Брускетта з креветками та кальмаром з майонезом "Салатний" від "Щедро" гарантовано стане улюбленою на святковому столі!
Легка та поживна, брускетта відмінно втамовує голод. Тому досить часто ця страва подається як швидка закуска. Брускетта з креветками та кальмаром з майонезом "Салатний" від "Щедро" гарантовано стане улюбленою на святковому столі!
Багет нарізати по діагоналі та підсмажити на сковороді гриль.
Шпинат обсмажити з додаванням вершкового масла та часнику.
Відварити кальмар так: закип’ятити воду (1-1,5 л), підсолити її, в окріп опустити кальмар на 10 с і швидко вийняти. Якщо кальмар набув щільної та пружної текстури – він готовий до вживання. Очистіть кальмар від внутрішніх мембран та темної шкірки. Наріжте його невеликими кубиками. Креветки залити окропом, підсолити та поперчити воду. Додати трохи лимонного соку. Дати постояти 5-7 хвилин. Злити воду та просушити. Огірок нарізати кубиками.
Яйця збити з молоком, посолити, смажити на вершковому маслі. Почати помішувати омлет відразу, як він почне приставати до сковороди. Довести до готовності.
З’єднати кальмар, креветки, огірок, омлет, заправити майонезом «Салатним», додати сіль/перець за смаком.
На шматочок багета викладаємо шпинат, зверху – порцію морського салату.