НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами
Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами

Якщо хочеться на сніданок максимально поживний омлет – рекомендуємо приготувати його зі спаржею, баклажанами та грибами. Ця страва сподобається всім, і особливо тим, хто полюбляє азійську кухню або, принаймні, хоче спробувати щось дійсно оригінальне! Соєвий соус від «Щедро» зробить цей омлет вишуканим і колоритним – всі начебто звичні інгредієнти будуть звучати розкішно!

Інгредієнти (4 порції):
Гливи 100 г
Спаржа 300 г
Баклажан 1 шт.
Соєвий соус «Класичний» від «Щедро» 200 мл
Соус «Sweet Chili» від «Щедро» 50 г
Яйце 2 шт.
Мед 2 ст.л.
Крохмаль 2 ст.л.
Молоко 50 мл
Кунжут 30 г
Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами

Крок 1

Баклажани порізати великими кубиками, посипати сіллю. Дати постояти, щоб відійшла зайва вода. Потім баклажани обваляти в крохмалі і обсмажити на пательні до золотистого кольору. Гливи нарізати половинками. Додати на пательню до баклажанів і обсмажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус «Класичний», мед та соус «Sweet Chili». Тушкувати на маленькому вогні до загустіння.

Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами

Крок 2

Для приготування омлету змішати яйце з молоком, додати сіль за смаком та добре збити. Підсмажити омлет на пательні.

Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами

Крок 3

Спаржу почистити, приварити до стану al dente та підсмажити на вершковому маслі з часником та паприкою.

Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами

Крок 4

Перед подачею посипати кунжутом.

Омлет зі спаржею, баклажанами та грибами
Смачного!