ТАКОС
Такос — це завжди хрумке задоволення! А з соковитою яловичиною, ніжною квасолею та свіжими овочами він набуває особливого смаку. Відчуйте ритм мексиканської кухні — смачно, швидко, яскраво!
Такос — це завжди хрумке задоволення! А з соковитою яловичиною, ніжною квасолею та свіжими овочами він набуває особливого смаку. Відчуйте ритм мексиканської кухні — смачно, швидко, яскраво!
Чіпси перебити в крихту. Смазати тортильї соусом "Щедро", посипати крошкою чипсів та запекти в духовці в формі «лодочки».
М'ясо нарізати соломкою та протушити до м'якого стану в соусі Щедро.
Овочі нарізати дрібною соломкою, поєднати з квасолею, заправити соком лайму та гірчицею.
Приготувати сметанний соус (поєднати сметану з часником, кінзою та цедрою лайма). Викласти в такос м'ясну начинку, зверху овочі та полити сметанним соусом