НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
ТАКОС
ТАКОС

Такос — це завжди хрумке задоволення! А з соковитою яловичиною, ніжною квасолею та свіжими овочами він набуває особливого смаку. Відчуйте ритм мексиканської кухні — смачно, швидко, яскраво!

Інгредієнти (4 порції):
Кукурудзяні тортильї 3 шт.
Яловичина 250 г
Соус "Шашличний" Щедро 100 г
Кукурудзяні чипси 50 г
Квасоля червона 50 г
Морква 30 г
Капуста червонокачанна 30 г
Сік лайма 2 ст.л.
М'ята, гірчиця за смаком
Для соусу:
Сметана 100г
Часник 1 зубчик
Кінза, Цедра лайму за смаком
Сіль/Цукор за смаком
ТАКОС

Крок 1

Чіпси перебити в крихту. Смазати тортильї соусом "Щедро", посипати крошкою чипсів та запекти в духовці в формі «лодочки».

ТАКОС

Крок 2

М'ясо нарізати соломкою та протушити до м'якого стану в соусі Щедро.

ТАКОС

Крок 3

Овочі нарізати дрібною соломкою, поєднати з квасолею, заправити соком лайму та гірчицею.

ТАКОС

Крок 4

Приготувати сметанний соус (поєднати сметану з часником, кінзою та цедрою лайма). Викласти в такос м'ясну начинку, зверху овочі та полити сметанним соусом

ТАКОС
Смачного!