НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Булгур з овочами під вишуканим соусом
Булгур з овочами під вишуканим соусом

Булгур походить з Близького Сходу та є однією з найбільш ранніх круп, які відомі людству. Він настільки універсальний, що добре поєднується майже з усім – з м’ясом, рибою і, звісно, з овочами. Булгур влучно підкреслить їх смак, якщо в процесі приготування додати соєвий соус «Класичний» від «Щедро» і ще декілька вишуканих «секретних» інгредієнтів. Яких? Розповідаємо в нашому рецепті.

Інгредієнти (на 4 порції):
Булгур 100 г
Соєвий соус «Класичний» від «Щедро» 100 мл
Баклажан 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 3 зубчики
Вершки 100 мл
Арахіс 100 г
Арахісова паста 30 г
Авокадо 1 шт.
Устричний соус 20 мл
Кунжут за смаком
Булгур з овочами під вишуканим соусом

Крок 1

Відварити булгур в підсоленій воді до готовності. Перець, моркву та баклажан порізати дрібними кубиками і обсмажити з додаванням часнику, соєвого та устричного соусу (за смаком). Арахіс підсушити на пательні та подрібнити в блендері. Авокадо почистити та нарізати тонкими слайсами.

Булгур з овочами під вишуканим соусом

Крок 2

Для соусу поєднати вершки, соєвий соус та арахісову пасту. Добре перемішати.

Булгур з овочами під вишуканим соусом

Крок 3

Для подачі викласти булгур, полити соусом, додати на таріль овочі та авокадо і посипати чорним кунжутом.

Булгур з овочами під вишуканим соусом
Смачного!