НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
САМСА З ЯЛОВИЧИНОЮ І СОУСОМ АДЖИКА

Печене тісто з м'ясною начінкою. На відміну від звичайних пиріжків, для самси необхідно листкове тісто. Самса найвідоміший представник східної кухні тому дуже важливе її поєднання з соусом. Соус аджика ТМ "Щедро", найкраще підійде для самси з яловичиною.

Інгредієнти (на 4-5 шт):
Для тіста:
Маргарин «Вершковий» ТМ «Щедро» 60 г
Борошно 250 г
Вода 100 г
Сіль За смаком
Для начинки:
Яловичина 150 г
Соус "Аджика" ТМ «Щедро» 200 г
Цибуля 1 шт
Сіль, перець За смаком
Інгредієнти самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 1

Дрібно посічене м`ясо (або фарш) змішати з подрібненою цибулею та соусом, відправити в холодильник на 2 години.

Приготувати самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 2

Замісити тісто, поєднавши воду, борошно, маргарин та сіль. Добре вимішати тісто до однорідності, еластичності, м'якості. Загортаємо в плівку і залишаємо відпочивати при кімнатній температурі півгодини.

Приготувати самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 3

Після закінчення визначеного часу, розділити тісто на три частини. Кожну розкачати в круг, змастити розтопленим маргарином.

Приготувати самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 4

Коржі скласти один на одного і згорнути в рулет. Рулет з тіста порізати на 3-5 частин.

Приготувати самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 5

Кожну частину порізаного рулету розкачати в круг, начинити фаршем і загорнути. Випікати 35 хвилин за температури 180 градусів.

Приготувати самса з яловичиною і соусом аджика

Крок 6

Готову самсу з яловичиною подавайте з соусом «Аджика» ТМ «Щедро».

Самса з яловичиною і соусом аджика
Смачного!