НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Суп з лососем та омлетом тамагоякі
Суп з лососем та омлетом тамагоякі

Якщо маєте трохи часу і бажаєте чогось незвичного, приготуйте суп з лососем та омлетом тамагоякі. Це смачний японський сет, який стане окрасою дня і ще одним wow-рецептом у вашу скарбничку. Якщо з супом більш-менш ясно, то в основі тамагоякі – яйця, змішані з цукром і соєвим соусом, і – особливий спосіб приготування солодкуватого і пряного омлету. Варто спробувати, щоб відчути вайб Токіо.

Інгредієнти (4 порції):
Лосось 300 г
Печериці 300 г
Cоєвий соус «Класичний» від «Щедро» 100 мл
Цибуля 1 шт.
Часник 3 зубчики
Імбир 30 г
Перець чилі 1 шт.
Лемонграс 50 г
Лайм 1/2 шт.
Вода 600 мл
Кокосове молоко 3 ст.л.
Помідори чері 200 г
Куряче яйце 3 шт.
Цукор 1 ст.л.
Кінза за смаком
Суп з лососем та омлетом тамагоякі

Крок 1

Філе лосося порізати великими кубиками. Печериці подрібнити маленькими шматочками. Подрібнити цибулю, часник, чилі, лемонграс та імбир.

Суп з лососем та омлетом тамагоякі

Крок 2

Обсмажити цибулю, часник та імбир, додати чилі, лемонграс, сік лайму, кокосове молоко, воду та соєвий соус (150 г).

Суп з лососем та омлетом тамагоякі

Крок 3

Довести суп до кипіння, проварити на маленькому вогні 5 хвилин. Додати рибу та гриби. Проварити ще 5 хвилин. Додати цукор та помідори чері.

Суп з лососем та омлетом тамагоякі

Крок 4

Приготувати омлет тамагоякі: збити яйця, додати ½ ст.л. цукру та 50 г соєвого соусу. Обсмажити омлет тонким шаром, згорнути половину омлету в рулет та залити іншу частину омлету на вільне місце пательні. Як просмажиться ця частина – загорнути омлет рулетом та долити новий омлет. Повторювати так, доки не закінчиться заготовка. Дати омлету охолонути та порізати його тоненькими смужками. Перекласти омлет до супу. Посипати суп кінзою та перцем чилі.

Суп з лососем та омлетом тамагоякі
Смачного!