НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
ЛАЗАНЬЯ

Справжня італійська душа в українській інтерпретації! Завдяки соусу Фірмовий від Щедро лазанья виходить насиченою, ароматною та дуже домашньою. Готується легко, а зникає з тарілок миттєво!

Інгредієнти (2 порції):
Соус Болоньєз
Фарш яловичей 120 г
Соус Щедро «Фірмовий» 100 г
Цибуля 30 г
Морква 30 г
Селера 30 г
Вино червоне сухе 50 мл
Олія для смаження
Сіль/Цукор/Перець за смаком
Паста для лазаньї 6 шт
Соус Бешамель
Молоко 150-200 мл
Сир твердий 90г
Масло вершкове 15г
Борошно 15г
ЛАЗАНЬЯ

Крок 1

Підготувати овочі, нарізати дрібними кубиками. В великій сковорідці з товстим дном, на средньому вогні, розігріти масло, висипати цибулю, моркву, селеру та обсмажити до м'якості овочів.

ЛАЗАНЬЯ

Крок 2

Додати фарш, розім’яти його ложкою, обсмажити до золотистої скоринки, додати вино та довести до кипіння. Додати соус «Фірмовий» від Щедро до фаршу і тушити 15 хвилин. Додати часник, накрити кришкою і тушити на маленькому вогні 20-30 хвилин.

ЛАЗАНЬЯ

Крок 3

Готуємо соус Бешамель. В кастрюлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати борошно, перемішати та обсмажити до золотистого кольору. Потім, поступово влити молоко, інтенсивно помішуючи, довести до необхідноі консистенціі. Соус трошки посолити та додати мускатний горіх.

ЛАЗАНЬЯ

Крок 4

Зібрати лазанью шарами: паста — бешамель— болоньез— сир— паста—бешамель—болоньез. Повторити до верху форми, посипати верхівку тертим сиром.

ЛАЗАНЬЯ

Крок 5

Запікати в духовці при температурі 200 градусів приблизно 15-20 хвилин.

ЛАЗАНЬЯ
Смачного!