Справжня італійська душа в українській інтерпретації! Завдяки соусу Фірмовий від Щедро лазанья виходить насиченою, ароматною та дуже домашньою. Готується легко, а зникає з тарілок миттєво!
Справжня італійська душа в українській інтерпретації! Завдяки соусу Фірмовий від Щедро лазанья виходить насиченою, ароматною та дуже домашньою. Готується легко, а зникає з тарілок миттєво!
Підготувати овочі, нарізати дрібними кубиками. В великій сковорідці з товстим дном, на средньому вогні, розігріти масло, висипати цибулю, моркву, селеру та обсмажити до м'якості овочів.
Додати фарш, розім’яти його ложкою, обсмажити до золотистої скоринки, додати вино та довести до кипіння. Додати соус «Фірмовий» від Щедро до фаршу і тушити 15 хвилин. Додати часник, накрити кришкою і тушити на маленькому вогні 20-30 хвилин.
Готуємо соус Бешамель. В кастрюлі з товстим дном розтопити вершкове масло, додати борошно, перемішати та обсмажити до золотистого кольору. Потім, поступово влити молоко, інтенсивно помішуючи, довести до необхідноі консистенціі. Соус трошки посолити та додати мускатний горіх.
Зібрати лазанью шарами: паста — бешамель— болоньез— сир— паста—бешамель—болоньез. Повторити до верху форми, посипати верхівку тертим сиром.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів приблизно 15-20 хвилин.