НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Канелоні Болоньєзе – рецепт родом з Італії. Традиційна страва для італійців, яка виходить надзвичайно смачною та поживною завдяки апетитній начинці з фаршу та овочів. Обов’язково скуштуйте!

Інгредієнти (4 порції):
Яловичий фарш 250 г
Канелоні (паста) 6 шт
Кетчуп “BloodyMary” від «Щедро» 50 г
Помідори Pelati 100 г
Сир Пармезан 100 г
Цибуля 1 шт.
Борошно 10 г
Молоко 80 г
Вершкове масло 25 г
Часник 1-2 зубчика
Мелений чорний перець за смаком
Мускатний горіх за смаком
Суміш італійських трав за смаком
Рослинна олія за смаком
Сіль за смаком
Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Крок 1

Підготуйте всі інгредієнти.
Фарш смажити на розігрітій рослинній олії.

Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Крок 2

Готуємо фарш Болоньєзе: до яловичого фаршу на сковороді додати цибулю, часник, помідори Pelati, кетчуп «Blood Mary» від «Щедро», суміш трав, чорний перець, сіль. Довести до готовності.

Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Крок 3

Готуємо соус «Бешамель»: в сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно. Стежити, щоб не утворювались грудочки – для цього постійно помішувати. Помішуючи, додати молоко. Готувати до густої консистенції. Потім додати сіль, чорний перець, мускатний горіх.
Відварити канелоні (час приготування дивіться на упаковці).

Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Крок 4

Нафарширувати канелоні фаршем Болоньєзе – він повинен щільно заповнити канелоні. Викласти канелоні на противень, змащений олією.
Полити канелоні соусом «Бешамель» і посипати тертим сиром. Соус використайте так, щоб він повністю покрив канелоні та трішки залишилось для подачі. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвил.

Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»

Крок 5

Обережно розділити канелоні та викласти на тарілку. Полити соусом "Бешамель" та подавати до столу.

Канелоні Болоньєзе під соусом «Бешамель»
Смачного!