Канелоні Болоньєзе – рецепт родом з Італії. Традиційна страва для італійців, яка виходить надзвичайно смачною та поживною завдяки апетитній начинці з фаршу та овочів. Обов’язково скуштуйте!
Канелоні Болоньєзе – рецепт родом з Італії. Традиційна страва для італійців, яка виходить надзвичайно смачною та поживною завдяки апетитній начинці з фаршу та овочів. Обов’язково скуштуйте!
Підготуйте всі інгредієнти.
Фарш смажити на розігрітій рослинній олії.
Готуємо фарш Болоньєзе: до яловичого фаршу на сковороді додати цибулю, часник, помідори Pelati, кетчуп «Blood Mary» від «Щедро», суміш трав, чорний перець, сіль. Довести до готовності.
Готуємо соус «Бешамель»: в сотейнику розтопити вершкове масло, додати борошно. Стежити, щоб не утворювались грудочки – для цього постійно помішувати.
Помішуючи, додати молоко. Готувати до густої консистенції. Потім додати сіль, чорний перець, мускатний горіх.
Відварити канелоні (час приготування дивіться на упаковці).
Нафарширувати канелоні фаршем Болоньєзе – він повинен щільно заповнити канелоні. Викласти канелоні на противень, змащений олією.
Полити канелоні соусом «Бешамель» і посипати тертим сиром. Соус використайте так, щоб він повністю покрив канелоні та трішки залишилось для подачі.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвил.
Обережно розділити канелоні та викласти на тарілку. Полити соусом "Бешамель" та подавати до столу.