НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
ЯПОНСЬКИЙ ОМЛЕТ ТАМАГОЯКІ З КРЕВЕТКАМИ ТА ОВОЧАМИ

Страва японської кухні. Солодкий або пряный омлет згорнутий у рулет. Найкраще смакує з креветками та соусом манго-чилі ТМ "Щедро".

Інгредієнти (2 порції):
Яйце куряче 3 шт
Соус «Манго-чилі» ТМ «Щедро» 200 г
Креветка коктейльна 100 г
Цибуля зелена 50 г
Морква 30 г
Соєвий соус 2 ст.л.
Молоко 1 ст.л.
Рослинна олія 1 ст.л.
Сіль 1/3 ч.л.
Інгредієнти омлет тамагоякі з креветками та овочами

Крок 1

Порізати овочі та зелену цибулю соломкою. Яйця перемішати з молоком та овочами

Приготувати омлет тамагоякі з креветками та овочами

Крок 2

Посмажити омлет, згортаючи його рулетом.

Приготувати омлет тамагоякі з креветками та овочами

Крок 3

Поступово додавати суміш з яєць та овочей на вільне місце на пательні

Приготувати омлет тамагоякі з креветками та овочами

Крок 4

Креветки очистити та обсмажити із соусом «Манго-чилі».

Приготувати омлет тамагоякі з креветками та овочами

Крок 5

Подавати омлет з креветками та зеленою цибулею.

Омлет тамагоякі з креветками та овочами
Смачного!