НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Креветки Темпура з овочами
Креветки Темпура з овочами

Креветки Темпура з овочами в азійському стилі – ідеальний варіант для романтичної вечері або тоді, коли хочеться чогось незвичного та вишуканого! З оновленим соусом «Тартар» від «Щедро» страва гарантовано вийде оригінальною та поживною!

Інгредієнти (2 порції):
Королівські креветки 8 шт
Соус «Тартар» ТМ «Щедро» 100 г
Рослинна олія 500 мл
Морква 60 г
Спаржа 60 г
Солодкий перець 60 г
Соус «Теріякі» 30 мл
Часник 2 зубчики
Цибуля зелена За смаком
Кунжут За смаком
ДЛЯ КЛЯРУ:
Вода крижана 100 мл
Борошно пшеничне 60 г
Яйце 1 шт
Крохмаль 20 г
Сухий часник 2 г
Сухий імбир 3 г
Інгредієнти Креветки Темпура

Крок 1

Креветки почистити, залишивши лише хвостики. Для приготування кляру змішати борошно, крохмаль, сухий імбир і сухий часник. Додатияйце і крижану воду, злегка збити.

Приготувати Креветки Темпура

Крок 2

Розігріти олію для фритюру до температури 160-180 градусів. Креветки занурити в кляр і смажити у фритюрі до золотистого кольору (2 хвилини).

Приготувати Креветки Темпура

Крок 3

Всі овочі нарізати тонкою соломкою і обсмажити на розігрітій сковороді до золотистої скоринки. Додати дрібно порізаний часник і соус «Теріякі». Потім необхідно зняти овочі з вогню, посипати зеленою цибулею та кунжутом.

Приготувати Креветки Темпура

Крок 4

Креветки в клярі Темпура з овочами по-азійські готові! Можна подавати до столу!

Креветки Темпура
Смачного!