Креветки Темпура з овочами в азійському стилі – ідеальний варіант для романтичної вечері або тоді, коли хочеться чогось незвичного та вишуканого! З оновленим соусом «Тартар» від «Щедро» страва гарантовано вийде оригінальною та поживною!
Креветки Темпура з овочами в азійському стилі – ідеальний варіант для романтичної вечері або тоді, коли хочеться чогось незвичного та вишуканого! З оновленим соусом «Тартар» від «Щедро» страва гарантовано вийде оригінальною та поживною!
Креветки почистити, залишивши лише хвостики. Для приготування кляру змішати борошно, крохмаль, сухий імбир і сухий часник. Додатияйце і крижану воду, злегка збити.
Розігріти олію для фритюру до температури 160-180 градусів. Креветки занурити в кляр і смажити у фритюрі до золотистого кольору (2 хвилини).
Всі овочі нарізати тонкою соломкою і обсмажити на розігрітій сковороді до золотистої скоринки. Додати дрібно порізаний часник і соус «Теріякі». Потім необхідно зняти овочі з вогню, посипати зеленою цибулею та кунжутом.
Креветки в клярі Темпура з овочами по-азійські готові! Можна подавати до столу!