НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
Деруни з авокадо та майонезом

Деруни – улюблена страва багатьох поколінь українців! А якщо додати авокадо, то страва набуває загадкового та екзотичного відтінку смаку. Спробуйте! Деруни з авокадо готуються просто і з’їдаються швидко!

Інгредієнти (2 порції):
Картопля велика 6 шт.
Майонез «Провансаль» від «Щедро» 40 г
Авокадо 1 шт
Помідори черрі 4 шт
Яйце 1 шт
Олія 20 мл
Борошно 1 ст. л.
Сіль, свіжозмолотий чорний перець за смаком
Деруни з авокадо та майонезом

Крок 1

Картоплю почистити і потерти на терці, віджати від зайвої вологи.

Деруни з авокадо та майонезом

Крок 2

Змішати в мисці з яйцем, борошном, посолити, поперчити за смаком. Розігріти сковороду з олією.

Тост з рієтом

Крок 3

Сформувати ложкою невеликі деруни, обсмажити до золотистої скоринки з обох боків.

Деруни з авокадо та майонезом

Крок 4

Нарізати авокадо слайсами.

Деруни з авокадо та майонезом

Крок 5

Покласти на тарілку нарізаний слайсами авокадо, викласти гарячі деруни, додати майонез та прикрасити помідорами черрі.

Деруни з авокадо та майонезом
Смачного!