easter
Харчо

Харчо – національний грузинський суп із яловичини з рисом, волоськими горіхами, спеціями та соусом «Сацебелі» від «Щедро». Саме він допоможе надати смаку особливої пряності та гостроти, без якої неможливо уявити улюблену страву.

Інгредієнти (1 порція):
Яловичина 500 г
Соус «Сацебелі» ТМ «Щедро» 200 г
Рис 300 г
Волоські горіхи 250 г
Часник 2 зубчики
Цибуля 2 шт
Рослинна олія 100 мл
Хмелі-сунелі 2 ч.л.
Свіжа кінза пучок
Сіль, червоний перець» За смаком
Інгредієнти Харчо

Крок 1

М’ясо промийте під проточною водою та наріжте кубиками. Покладіть до каструлі і залийте 2 л води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Варіть протягом 2 годин, помішуючи та знімаючи піну.

Приготувати Харчо

Крок 2

Коли м’ясо приготується, додайте рис і готуйте ще 15 хвилин.

Приготувати Харчо

Крок 3

Цибулю почистьте та дрібно наріжте. Обсмажте на рослинній олії до золотистого кольору.

Приготувати Харчо

Крок 4

Горіхи почистьте та подрібніть, додайте в бульйон разом з цибулею. Варіть 10 хвилин. Після цього додайте в суп соус «Сацебелі» та приправи, посоліть і варітьще протягом 5 хвилин. Часник очистьте,наріжте, додайте на прикінці приготування, коли суп буде готовий.

Харчо

Крок 5

Перед подачею прикрасьте суп свіжою зеленню. Подавайте суп-харчо з любов'ю.

Харчо
Смачного!