Харчо – національний грузинський суп із яловичини з рисом, волоськими горіхами, спеціями та соусом «Сацебелі» від ТМ «Щедро». Саме він допоможе надати смаку особливої пряності та гостроти, без якої неможливо уявити улюблену страву.
Харчо – національний грузинський суп із яловичини з рисом, волоськими горіхами, спеціями та соусом «Сацебелі» від ТМ «Щедро». Саме він допоможе надати смаку особливої пряності та гостроти, без якої неможливо уявити улюблену страву.
М’ясо промийте під проточною водою та наріжте кубиками. Покладіть до каструлі і залийте 2 л води. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння. Варіть протягом 2 годин, помішуючи та знімаючи піну.
Коли м’ясо приготується, додайте рис і готуйте ще 15 хвилин.
Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте на рослинній олії до золотистого кольору.
Горіхи почистьте та подрібніть, додайте в бульйон разом з цибулею. Варіть 10 хвилин. Після цього додайте в суп соус «Сацебелі» та інші приправи, посоліть і варіть ще протягом 5 хвилин. Часник очистьте, наріжте, додайте на прикінці приготування, коли суп буде готовий.
Перед подачею прикрасьте суп свіжою зеленню. Подавайте суп-харчо з любов'ю.