easter
Реберця під соусом Whiskey

Якщо вже важко придумати, чим би ще потішити смакові рецептори ненаситних домашніх гурманів, цей рецепт гарантовано стане в нагоді. Головне – не забути про маринад, а далі все інтуїтивно просто!

Інгредієнти (2 порції):
Ребра свинячі 300 г
Картопля 6 шт
Цибуля 1 шт
Соус «Whiskey» від «Щедро» 100 г
Часник 2 зубчика
Сіль за смаком
Реберця під соусом Whiskey

Крок 1

Готуємо маринад: цибулю порізати кільцями, змішати її з часником і соусом «Whiskey», додати сіль за смаком. Залишити ребра маринуватися ребра – від 2-х до 12 годин.

Реберця під соусом Whiskey

Крок 2

Картоплю помити і розрізати навпіл. Зробити надрізи, щоб вона краще запеклася.

Реберця під соусом Whiskey

Крок 3

Форму для випічки вистилаємо фольгою, викладаємо картоплю, поверх – ребра, і накриваємо все фольгою. Ставимо в духовку на 1 годину при температурі 180°.

Реберця під соусом Whiskey

Крок 4

Збільшуємо температуру до 200°, разгортаємо фольгу і періодично поливаємо ребра утвореним соком. Залишаємо страву в духовці ще на 30 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Реберця під соусом Whiskey

Крок 5

Викладаємо на дошку половинки картоплі, свинячі ребра і соус «Whiskey».

Реберця під соусом Whiskey
Смачного!