Якщо вже важко придумати, чим би ще потішити смакові рецептори ненаситних домашніх гурманів, цей рецепт гарантовано стане в нагоді. Головне – не забути про маринад, а далі все інтуїтивно просто!
Якщо вже важко придумати, чим би ще потішити смакові рецептори ненаситних домашніх гурманів, цей рецепт гарантовано стане в нагоді. Головне – не забути про маринад, а далі все інтуїтивно просто!
Готуємо маринад: цибулю порізати кільцями, змішати її з часником і соусом «Барбекю», додати сіль за смаком. Залишити ребра маринуватися ребра – від 2-х до 12 годин.
Картоплю помити і розрізати навпіл. Зробити надрізи, щоб вона краще запеклася.
Форму для випічки вистилаємо фольгою, викладаємо картоплю, поверх – ребра, і накриваємо все фольгою. Ставимо в духовку на 1 годину при температурі 180°.
Збільшуємо температуру до 200°, разгортаємо фольгу і періодично поливаємо ребра утвореним соком. Залишаємо страву в духовці ще на 30 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
Викладаємо на дошку половинки картоплі, свинячі ребра і соус «Барбекю».