easter
Чахохбілі

Чахохбілі – це національна грузинська страва. Секрет її смаку в соусі «Батумський» та спеціях, які надають чахохбілі особливого пікантного смаку.

Інгредієнти (1 порція):
Куряче стегно 1 шт
Соус «Батумський» ТМ «Щедро» 100 г
Олія рослинна 10 г
Біле вино сухе 35 г
Масло вершкове 30 г
Цибуля 1 шт
Вода 50 г
Сіль за смаком За смаком
Перець За смаком
Інгредієнти Чахохбілі Батумский

Крок 1

Обсмажте м’ясо до золотистої скоринки на рослинній олії, посоліть і поперчіть. Залийте вином і тушкуйте 5-7 хвилин під кришкою.

Приготувати Чахохбілі Батумский

Крок 2

Наріжте цибулю «пір’ями», обсмажте на рослинній олії до золотистого кольору, додайте вершкове масло. У глибокій сковороді поєднайте м’ясо, цибулю, соус «Батумський» і воду. Тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин.

Приготувати Чахохбілі Батумский

Крок 3

Додайте дрібно нарізану кінзу, часник і залиште на слабкому вогні на 3-5 хвилин. До подачі краще обрати глибоку тарілку.

Приготувати Чахохбілі Батумский
Смачного!