Чахохбілі
Чахохбілі – це національна грузинська страва. Секрет її смаку в спеціях соусу «Батумський» ТМ "Щедро", які надають чахохбілі особливого пікантного смаку.
Чахохбілі – це національна грузинська страва. Секрет її смаку в спеціях соусу «Батумський» ТМ "Щедро", які надають чахохбілі особливого пікантного смаку.
Обсмажте м’ясо до золотистої скоринки на рослинній олії, посоліть і поперчіть. Залийте вином і тушкуйте 5-7 хвилин під кришкою.
Наріжте цибулю, обсмажте на рослинній олії до золотистого кольору, додайте вершкове масло. У глибокій сковороді поєднайте м’ясо, цибулю, соус «Батумський» і воду. Тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин.
Додайте дрібно нарізану кінзу, часник і залиште на слабкому вогні на 3-5 хвилин. До подачі краще обрати глибоку тарілку.