НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Хумус Боул
Хумус Боул

Страва у формі чаші (боул), де центральним елементом є хумус (паста з нуту), та додатковими інгредієнтами що урізноманітнюють смак хумусу. Це ситна та корисна страва, яка підходить для вегетаріанців та тих, хто стежить за здоровим харчуванням. Особливо смачним хумус зробить соус «Сацебелі» від «Щедро»!

Інгредієнти (4 порції):
Хумус:
Консервованний хумус 100 г
Оливкова олія 50-100 мл
Паста тахіні 50 г
Часник за смаком
Лимонний сік за смаком
Овочева основа:
Баклажан 1 шт.
Томати черрі 5-10 шт
Сочевиця консервована 100г
Cоус «Сацебелі» від Щедро 50-100г
Червона цибуля 100 г
Олія для смаження 2-3 ст.л.
Сіль/Цукор за смаком
Кінза, зелень для декору
Хумус Боул

Крок 1

Поєднати усі інгредієнти для хумусу в блендері та взбити до кремовой конситенціі.

Хумус Боул

Крок 2

Готуємо овочеву основу. Баклажан нарізати кільцями. На деко, застелене пергаменетом, викласти баклажан и черрі, посолити, поперчити та змастити олією. Запікати при температурі 170-180 градусів до золотистого кольору, перегортаючи.

Хумус Боул

Крок 3

Цибулю нарізати соломкою та обсмажити до напівготовності. Додати соус "Сацебелі" від Щедро та трошки протушкувати. Додати готові баклажани, черрі та сочевицу, перемішати.

Хумус Боул

Крок 4

Викласти хумус, зверху овочі. Прикрасити кінзою.

Хумус Боул
Смачного!