НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
БУРІТО З ЯЛОВИЧИНОЮ

Традиційна мексиканська страва. М'який пшеничний корж (тортилья), в який загортається начинка, наприклад м'со з овочами заправлені томатним соусом на основі перцю чилі. Найкращий рецепт начинки це подрібнена яловичина обсмажена в соусі Sweet Chili ТМ "Щедро", що гарантує справжній смак мексиканського буріто.

Інгредієнти (1 порція):
Яловичина 150 г
Соус «Sweet Chili» ТМ «Щедро» 200 г
Тортилья 1 шт
Квасоля консервована 1/2 банки
Помідор 1 шт
Часник 1 зубчик
Сир твердий 40 г
Цибуля ріпчаста 1/2
Перець чилі За смаком
Коріандр мелений За смаком
Сіль, перець За смаком
Сік лимона За смаком
Інгредієнти буріто з яловичиною

Крок 1

Нарізати цибулю, часник і перець чилі. Обсмажити на пательні до золотистого кольору.

Приготувати буріто з яловичиною

Крок 2

Яловичину, нарізану кубиками, поєднати з овочами на пательні.

Приготувати буріто з яловичиною

Крок 3

Коли яловичина набуде золотистого кольору, додайте нарізані кубиком помідори і соус «Sweet Chili».

Приготувати буріто з яловичиною

Крок 4

Тушкуйте протягом 3 хв, після чого додайте квасолю та перемішайте. Тушкуйте протягом 7-10 хв. Збризкати лимонним соком. Додати сіль, перець та коріандр за смаком.

Приготувати буріто з яловичиною

Крок 5

На тортилью викласти приготовану начинку, посипати тертим сиром і звернути буріто. Обсмажте із двох сторін до хрусткої скоринки. Подавайте до столу із соусом «Sweet Chili».

Буріто з яловичиною
Смачного!