НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Гамбургер із соусом БУРГЕР ЩЕДРО
Гамбургер із соусом БУРГЕР ЩЕДРО

Га́мбурґер — різновид сендвіча, з котлети поданої всередині розрізаної навпіл булки. На додаток до м'яса гамбурґер може мати велику кількість різноманітних приправ, наприклад: кетчуп і майонез, листя салату, маринований огірок, сир цибулю, помідор. Пропонуємо Вам рецепт смачного "ЩЕДРОБУРГЕРА"!

Інгредієнти (на 2 шт):
Булки для бургерів 2 шт
Бекон 4 слайси
Помідор 1 шт
Цибуля червона 1 шт
Сир «Чеддер» 2 шт
Соус "Бургер" ТМ «Щедро» 100 г
Лист салату За смаком
Мариновані огірки За смаком
Для котлети:
Фарш яловичини 100 г
Фарш свинини 100 г
Для маринаду:
Винний оцет 1 ст.л
Цукор 1 ст.л
Вода 100 мл
Сіль, перець За смаком
Інгредієнти для приготовуння бургеру ЩЕДРО

Крок 1

Змішати яловичий і свинний фарш, посолити і поперчити за смаком. Сформувати котлети під розмір булки і помістити в морозилку (від 30 хв).

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 2

Помідор і цибулю нарізати кільцями. Змішати оцет і цукор з водою, додати цибулю і залишити її маринуватися на 15-30 хв.

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 3

На сковороді підсушити слайси бекону до золотистого кольору.

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 4

На сковороді гриль обсмажити половинки булок до утворення хрусткої скоринки.

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 5

Не розморожуючи котлети, смажити їх на сковороді до появи золотистого кольору.

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 6

На гарячі котлети потрібно покласти шматочки сиру.

Приготування бургеру із соусом ЩЕДРО

Крок 7

Тепер можна збиратибургер! Спочатку внутрішню поверхню булочок слід намазати соусом «Бургер» від Щедро, потім покласти котлету, накритиїї беконом, огірками і листям салату. На лист салату викласти мариновану цибулю і помідори. Накрити зверху булкою - "ЩЕДРОБУРГЕР" готовий до подачі!

Бургер із соусом ЩЕДРО
Смачного!