Такос з куркою точно сподобається тим, хто любить ситні та ароматні справи з мексиканським колоритом! Готується просто, а з’їдається швидко! Отже, якщо є трохи вільного часу – спробуйте цей яскравий рецепт!
Такос з куркою точно сподобається тим, хто любить ситні та ароматні справи з мексиканським колоритом! Готується просто, а з’їдається швидко! Отже, якщо є трохи вільного часу – спробуйте цей яскравий рецепт!
Для приготування тіста: насипати борошно та сіль у велику миску, додати маргарин і перетерти його руками з борошном, аж поки маса не почне нагадувати хлібні крихти.
Помішуючи, вливати тонкою цівкою теплу воду – до отримання м’якого пластичного тіста. Вимісити тісто, накрити і дати постояти 10 хвилин.
Розкачати тісто в тонкі коржики. Добре розігріти сковороду, потім зменшити вогонь і акуратно викласти тортилью.Смажити протягом 30 секунд, до появи бульбашок, потім перегорнути і смажити ще 10 секунд. Головне – не пересушити! Коли тортильї будуть готові, залишити їх охолонути на тарілці, прикривши паперовим рушником.
Для приготування начинки куряче філе треба обсмажити на сковороді до напівготовності.
Перець, цибулю і часник обсмажити на сковороді, додати нарізане слайсами куряче філе і дольки помідорів. Підігріти і додати соус «Папрік».
На половину тортильї викладаємо тертий сир, потім – приготовану начинку і зелень. Зверху посипати сиром і загорнути коржик.
Прогріти в духовці, попередньо загорнувши у фольгу, до моменту, коли сир розплавиться.