Булочки бао - це улюблене блюдо паназіатської кухні. Готують їх на пару та з різними начинками. Сьогодні ми пропонуємо вам варіацію з гострою свининою та кетчупом "Шашличний" від ТМ "Щедро".
Булочки бао - це улюблене блюдо паназіатської кухні. Готують їх на пару та з різними начинками. Сьогодні ми пропонуємо вам варіацію з гострою свининою та кетчупом "Шашличний" від ТМ "Щедро".
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте тонкою соломкою капусту та моркву.
Для приготування тіста для Бао влийте у миску теплу воду (не гарячу), щоб дріжджі запрацювали належним чином.
Додайте рослинну олію, дріжджі, розпушувач, цукрову пудру та сіль. Поступово всипайте просіяне борошно та замісіть тісто. Скатайте тісто в кулю та викладіть в миску, змазану рослинною олією. Накрийте харчовою плівкою та залиште в теплому місці на 1 годину.
Поки тісто підходить, готуємо начинку.
Свинину нарізати смужками і замаринувати в спеціях, соєвому соусі, гірчиці та олії.
Залишити м'ясо маринуватись.
Розділити тісто на 6 кульок, розкласти на пергаменті, присипати борошном, накрити рушником і залишити ще на годину. Потім кожну кульку розтягнути в овал, обмазати олією і скласти навпіл.
Мариновану свинину обсмажити до готовності. Змішати із овощами, кетчупом "Шашличний" від "Щедро" і дати настоятись.
В пароварці приготувати бао, варити 15 хвилин.
Готові бао начинити м’ясом з овочами, посипати подрібненою кінзою, зеленою цибулею, арахісом та перцем чилі.