НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
Бао зі свининою та овочами
Бао зі свининою та овочами

Булочки бао - це улюблене блюдо паназіатської кухні. Готують їх на пару та з різними начинками. Сьогодні ми пропонуємо вам варіацію з гострою свининою та кетчупом "Шашличний" від ТМ "Щедро".

Інгредієнти (2 порції):
Для булочок:
Борошно 150 г
Рослинна олія 1 ст.л.
Сухі дріжджі 5 г
Розпушувач 1 ч.л.
Цукрова пудра 1 ст.л.
Вода 100 мл
Для начинки:
Ошийок свинини 300 г
Гірчиця «Гостра домашня» від «Щедро» 10 г
Кетчуп «Шашличний» від «Щедро» 10 г
Морква 100 г
Червона капуста 100 г
Соєвий соус 30 мл
Арахіс 20 г
Імбир 15 г
Часник 2 зубчика
Перець чилі 10 г
Зелена цибуля, кінза за смаком
Сіль, цукор, коріандр за смаком
Бао зі свининою та овочами

Крок 1

Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте тонкою соломкою капусту та моркву. Для приготування тіста для Бао влийте у миску теплу воду (не гарячу), щоб дріжджі запрацювали належним чином. Додайте рослинну олію, дріжджі, розпушувач, цукрову пудру та сіль. Поступово всипайте просіяне борошно та замісіть тісто. Скатайте тісто в кулю та викладіть в миску, змазану рослинною олією. Накрийте харчовою плівкою та залиште в теплому місці на 1 годину.

Приготувати Бао зі свининою та овочами

Крок 2

Поки тісто підходить, готуємо начинку.
Свинину нарізати смужками і замаринувати в спеціях, соєвому соусі, гірчиці та олії. Залишити м'ясо маринуватись.
Розділити тісто на 6 кульок, розкласти на пергаменті, присипати борошном, накрити рушником і залишити ще на годину. Потім кожну кульку розтягнути в овал, обмазати олією і скласти навпіл.

Приготувати Бао зі свининою та овочами

Крок 3

Мариновану свинину обсмажити до готовності. Змішати із овощами, кетчупом "Шашличний" від "Щедро" і дати настоятись.

Приготувати Бао зі свининою та овочами

Крок 4

В пароварці приготувати бао, варити 15 хвилин.

Приготувати Бао зі свининою та овочами

Крок 5

Готові бао начинити м’ясом з овочами, посипати подрібненою кінзою, зеленою цибулею, арахісом та перцем чилі.

Бао зі свининою та овочами
Смачного!