НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
ТОМ ЯМ
ТОМ ЯМ

Том Ям — пряна азійська класика, яку легко втілити вдома! З вермішелью «Том ям» від Щедро — це гостро, ароматно і швидко. Ідеальний варіант, коли хочеться чогось незвичайного тут і зараз.

Інгредієнти (4 порції):
Вермішель "Том Ям" від Щедро 2 уп. (120г)
Куряче філе 50-60 г
Боби едаме 40-50 г
Кальмар або креветка 30 г
Рамен капуста >3-5листів
Паста Том Ям 20-30 г
Кокосове молоко 30-40 г
Олія для смаження
>Цукор/Сіль/Часник за смаком
ТОМ ЯМ

Крок 1

Локшину залити окропом, запарити згідно інструкції на упаковці.

ТОМ ЯМ

Крок 2

Філе нарізати соломкою, обсмажити до золотистої скоринки, додати боби. Коли курка буде готова — додати морепродукти та нарізаний рамен.

ТОМ ЯМ

Крок 3

Додати пасту Том Ям, залити кокосовим молоком.

ТОМ ЯМ

Крок 4

Викласти вермішель на тарілку а зверху обсмажені м'ясо та овочі

ТОМ ЯМ
Смачного!