easter
САЛАТ «ОЛІВ’Є»
Інгредієнти:
Куряча грудинка (відварена) 1 половинка
Картопля 3 шт.
Консервований горошок 1 банка
Мариновані огірки 4 шт
Яйця курячі відварені 4 шт.
Морква 2 шт.
Майонез «Провансаль» ТМ «Щедро» за смаком
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

Картоплю та моркву відварити до готовності. Охолодити.

Крок 2

Огірки, яйця, грудинку та овочі нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 3

Змішуємо відварені овочі з яйцями, курицею, огірками, додаємо консервований горошок, приправляємо сіллю та перцем.

Крок 4

Заправляємо салат майонезом «Провансаль» ТМ «Щедро», прикрашаємо зеленню.

Смачного!