Улюблені нагетси в хрусткій паніровці на вашому столі! Швидко, смачно, соковито - ідеально для дружної сімейної вечері. А соус "Кисло-солодкий" від "Щедро" додасть приємної пікантності вашій страві.
Улюблені нагетси в хрусткій паніровці на вашому столі! Швидко, смачно, соковито - ідеально для дружної сімейної вечері. А соус "Кисло-солодкий" від "Щедро" додасть приємної пікантності вашій страві.
Щоб філе вийшло ніжне та соковите, поріжте його на невеликі шматочки (3-5 см) та замочіть у вершках с додаванням солі та перцю приблизно на 30 хвилин. Картоплю поріжте тоненькими смужками. Щоб вона була хрусткою, замочіть її в 1 л холодної води та додайте туди 1 ч.л. оцту. Залиште картоплю у цьому розчині на 30 хвилин. – так вона звільниться від зайвого крохмалю.
Тим часом готуємо паніровку для нагетсів: змішуємо кукурудзяну крупу з паприкою. В окремій ємності збиваємо яйця до повного змішування білків і жовтків. Куряче філе спочатку кладемо в крупу, потім в яйце, потім знову в крупу, яйце і фінальним шаром – знову крупа. Смажимо нагетси. Для цього нагрійте на сковороді рослинну олію. Щоб перевірити, чи готова вона для смаження – опустіть на дно сотейника зубочистку. Якщо від дотику зубочистки піднімаються дрібні бульбашки – олія готова до смаження.
Обережно занурюйте нагетси в олію. Коли з’явиться золотиста скоринка – переверніть нагетси. Після того, як нагетси з обох боків покриються скоринкою – викладіть їх на серветку (щоб прибрати зайву олію).
Потім можна занурити в олію картоплю і обсмажити до золотистого кольору.
Викласти на тарілку нагетси з картоплею фрі. Щоб додати соковитості подавайте страву з соусом "Кисло-солодкий" від "Щедро"