easter
ЗАПЕЧЕНИЙ БАКЛАЖАН З ОВОЧАМИ І СОУСОМ САЛЬСА

Запечені овочі це завжди просто й швидко, а за особливій смак відповідає соус Щедро. Сус "Сальса" ТМ "Щедро" наповнює страву помірною гостротою, перетворюючи звичайний запечений баклажан у вишукану страву.

Інгредієнти (1 порція):
Баклажан 1 шт
Соус «Сальса» ТМ «Щедро» 50 г
Олія рослинна 10 г
Помідор 1 шт
Часник 1 зубчик
Кінза 5 г
Сіль, перець За смаком
Перець чилі За смаком
Інгредієнти запечений баклажан з овочами і соусом сальса

Крок 1

Для приготування начинки нарізати цибулю, перець та часник. Помідор очистити від шкірки, нарізати кубиками, поєднати із соусом «Сальса», подрібненим часником, цибулею та гострим перцем. Заправити олією.

Приготувати запечений баклажан з овочами і соусом сальса

Крок 2

Приготувати баклажани. Розрізати на 2 частини, зробити надрізи посередині і відправити у розігріту духовку на 25-30 хвилин.

Приготувати запечений баклажан з овочами і соусом сальса

Крок 3

Після того як баклажани будуть готові, викласти на них томатну начинку. Посипати подрібненою кінзою та подавати до столу.

Запечений баклажан з овочами і соусом сальса
Смачного!