Ніжна нутова котлета, оригінальний соус, яскрава булочка – саме так виглядає справжній вегетаріанський бургер! Переконайтеся, що він може бути не менш смачним і ситним, ніж традиційний, особливо – з майонезним соусом "Burger Mayo" від "Щедро"!
Ніжна нутова котлета, оригінальний соус, яскрава булочка – саме так виглядає справжній вегетаріанський бургер! Переконайтеся, що він може бути не менш смачним і ситним, ніж традиційний, особливо – з майонезним соусом "Burger Mayo" від "Щедро"!
Щоб зробити сік із буряку, треба його відварити, натерти на крупній тертці та вичавити сік в ємність через марлю. Щоб зробити сік зі шпинату, максимально дрібно змеліть листочки зелені в белндері. Змішати борошно, дріжджі, сіль, цукор, додати олію, вимісити з борошном. Потрохи додавати молоко. Розділити тісто на 3 рівних частини. Підфарбувати кожну частину відповідним кольором (фреш або чорнило каракатиці).
Вимісити тісто. Залишити його на 30 хвилин відпочивати. Потім сформувати булочки і залишити ще на 15 хвилин.
Змастити булочки яйцем, посипати кунжутом і випікати в духовці 15 хвил. при 220 градусах.
Нут, булгур, цибулю, борошно, спеції і зелень перекрутити через м’ясорубку до утворення однорідного фаршу.
Сформувати котлети вагою по 100 г і висотою 1,5 см. Обваляти їх у панірувальних сухарях та обсмажити з кожного боку у великій кількості олії.
Викласти на серветку.
Духовку розігрити до 180 градусів, обсмажені котлети довести до готовності в духовці протягом 15 хвилин.
Готові булочки розрізати, прогріти на сковороді гриль. Їх основу змастити майонезним соусом Burger Mayo від «Щедро». Потім на них викласти котлету, сир, помідор, майонезний соус и лист салату, а зверху накрити іншою половиною булочки