turkey
Індичка в медово-гірчичному маринаді
Інгредієнти (10 порцій):
Грудинка індича 2,7 кг
Вода 2,25 л
Мед 140 г
Гірчиця «Гостра домашня»
ТМ «Щедро»
100 г
Сіль 40 г
Для змащування індички:
Оливкова олія 3 ст.л.
Сушений майоран 1 ч.л.
Гірчиця «Гостра домашня»
ТМ «Щедро»
2 ст.л.
Суміш часнику та перцю 1 ч.л.
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

У каструлі змішайте воду з медом, гірчицю «Гостра домашня» і сіль до їх повного розчинення. Покладіть у маринад грудинку індички. Накрийте каструлю і відправте до холодильника щонайменше на 12 годин.

Крок 2

Розігрійте гриль (духовку або мікрохвильову піч з функцією грилю). Дістаньте м’ясо індички з маринаду, ретельно промийте під холодною, проточною водою та обсушіть.

Крок 3

У невеликій мисці змішайте оливкову олію, майоран, гірчицю, суміш часнику та перцю і змажте ними індичку.

Крок 4

Готуйте індичку на грилі, періодично перевертаючи, протягом 45-60 хвилин.

Крок 5

Готову індичку зніміть з вогню, накрийте фольгою і залиште на 5-10 хвилин, потім подавайте на стіл.

Смачного!