Індичка в медово-гірчичному маринаді
У каструлі змішайте воду з медом, гірчицю «Гостра домашня» і сіль до їх повного розчинення. Покладіть у маринад грудинку індички. Накрийте каструлю і відправте до холодильника щонайменше на 12 годин.
Розігрійте гриль (духовку або мікрохвильову піч з функцією грилю). Дістаньте м’ясо індички з маринаду, ретельно промийте під холодною, проточною водою та обсушіть.
У невеликій мисці змішайте оливкову олію, майоран, гірчицю, суміш часнику та перцю і змажте ними індичку.
Готуйте індичку на грилі, періодично перевертаючи, протягом 45-60 хвилин.
Готову індичку зніміть з вогню, накрийте фольгою і залиште на 5-10 хвилин, потім подавайте на стіл.