easter
Маринований стейк
Інгредієнти:
Філе яловичини 1 кг
Червоне сухе вино 200 мл
Оливкова олія 100 мл
Соус «Сацебелі»
ТМ «Щедро»
1 пачка
Вустерширський соус 2 ст.л.
Чорний перець горошок 1 ст.л.
Насіння коріандру 1 ст.л.
Насіння фенхелю 1 ст.л.
Перець чилі 2 шт
Лавровий лист 2 шт
Часник 4 зубчика
Розмарин за смаком
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

На добре розігрітій сковороді злегка обсмажте чорний перець, насіння коріандру, фенхелю, чилі та лавровий лист.

Крок 2

Висипте прянощі у ступку і злегка потовчіть.

Крок 3

В об’ємному посуді змішайте спеції, вино, оливкову олію, вустерширський соус, давлений часник та розмарин. Покладіть у маринад філе яловичини і відправте до холодильника на добу.

Крок 4

Після того як м’ясо промаринується, дістаньте його з холодильника приблизно за годину до початку обсмажування. Обсушіть за допомогою паперового рушника від зайвого соку. Маринад, що залишився, перелийте в каструлю і проваріть на повільному вогні протягом 25 хвилин.

Крок 5

М’ясо обсмажуйте на пекельно розігрітому грилі приблизно по 7 хвилин з кожної сторони. Після чого заверніть у фольгу і залиште на 10 хвилин. Подавайтез соусом-маринадом і обов’язково соусом «Сацебелі» від ТМ «Щедро».

Смачного!