На добре розігрітій сковороді злегка обсмажте чорний перець, насіння коріандру, фенхелю, чилі та лавровий лист.
Висипте прянощі у ступку і злегка потовчіть.
В об’ємному посуді змішайте спеції, вино, оливкову олію, вустерширський соус, давлений часник та розмарин. Покладіть у маринад філе яловичини і відправте до холодильника на добу.
Після того як м’ясо промаринується, дістаньте його з холодильника приблизно за годину до початку обсмажування. Обсушіть за допомогою паперового рушника від зайвого соку. Маринад, що залишився, перелийте в каструлю і проваріть на повільному вогні протягом 25 хвилин.
М’ясо обсмажуйте на пекельно розігрітому грилі приблизно по 7 хвилин з кожної сторони. Після чого заверніть у фольгу і залиште на 10 хвилин. Подавайтез соусом-маринадом і обов’язково соусом «Сацебелі» від ТМ «Щедро».