НАЙКРАЩІ РЕЦЕПТИ ВІД ТМ ЩЕДРО
easter
БУРГЕР
Інгредієнти:
Кунжутна булка для гамбургерів 1 шт.
Мариновані огірки 1 шт.
Помідор 1 шт.
Котлета з яловичини 1 шт.
Червона цибуля 1 шт.
Салат 1 лист
Соус «Сирний»
ТМ «Щедро»
за смаком
Кетчуп «Шашличний»
ТМ «Щедро»
за смаком
Гірчиця «Гостра домашня»
ТМ «Щедро»
за смаком
Для котлети:
Фарш яловичини 100 г
Майонез «Провансаль»
ТМ «Щедро»
100 г на 1 кг фаршу
Гірчиця 1 ч. л. на 1 кг фаршу
Ріпчаста цибуля, сушений кріп, паприка, чорний перець, сіль за смаком
Соняшникова олія для смаження
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

Підготуємо всі інгредієнти для нашого майбутнього бургера.

Крок 2

Кунжутну булку розрізаємо навпіл. Солоний огірок ріжемо вздовж на 4-5 шматочків,помідор – та цибулю – кільцями.

Крок 3

Готуємо котлету. Для фаршу найкраще підійде м’якоть без жиру та сухожилля. М’ясо вимити, нарізати шматочками і пропустити через м’ясорубку. Для того аби фарш з яловичини був м’яким і в міру соковитим радимо додати до нього майонез, гірчицю, сушений кріп, паприку, чорний перець та сіль за смаком. Не забудьте також покласти ріпчасту цибулю, нарізану кубиками. Всі інгредієнтизмішайте та ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Також зробити фарш з яловичини смачним та соковитим можна, якщо додати трішки рідини (питної води або бульйон з яловичини), але не багато, інакше фарш вийде занадто водянистим.

Крок 4

Сковороду розігріваємо без олії і злегка обсмажуємо половинки булочки до золотистого кольору.

Крок 5

З готового фаршу формуємо котлету, обсмажуємо її на рослинній олії. Готуємо протягом 7 хв і кожну хвилину перевертаємо, аби котлета підрум’янилася і приготувалася зсередини.

Крок 6

Обсмажену нижню частину булки змащуємо гірчицею «Гостра домашня». Для верхньої використовуємо кетчуп «Шашличний».

Крок 7

Збираємо бургер у такій послідовності:

  • булка;
  • салат;
  • шматочки солоного огірка;
  • охолоджена котлета;
  • соус «Сирний» ТМ «Щедро»;
  • кільця помідора;
  • червона ріпчаста цибуля
  • булка.

Смачного!