Підготуємо всі інгредієнти для нашого майбутнього бургера.
Кунжутну булку розрізаємо навпіл. Солоний огірок ріжемо вздовж на 4-5 шматочків,помідор – та цибулю – кільцями.
Готуємо котлету. Для фаршу найкраще підійде м’якоть без жиру та сухожилля. М’ясо вимити, нарізати шматочками і пропустити через м’ясорубку. Для того аби фарш з яловичини був м’яким і в міру соковитим радимо додати до нього майонез, гірчицю, сушений кріп, паприку, чорний перець та сіль за смаком. Не забудьте також покласти ріпчасту цибулю, нарізану кубиками. Всі інгредієнтизмішайте та ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Також зробити фарш з яловичини смачним та соковитим можна, якщо додати трішки рідини (питної води або бульйон з яловичини), але не багато, інакше фарш вийде занадто водянистим.
Сковороду розігріваємо без олії і злегка обсмажуємо половинки булочки до золотистого кольору.
З готового фаршу формуємо котлету, обсмажуємо її на рослинній олії. Готуємо протягом 7 хв і кожну хвилину перевертаємо, аби котлета підрум’янилася і приготувалася зсередини.
Обсмажену нижню частину булки змащуємо гірчицею «Гостра домашня». Для верхньої використовуємо кетчуп «Шашличний».
Збираємо бургер у такій послідовності: