easter
ПАСКА
Інгредієнти:
Мука 250 г
Молоко 100 мл
Цукор 100 г
Маргарин «Пампушок»
ТМ «Щедро»
80 г
Яйця курячі середнього розміру 3 шт
Коньяк 40 г
В’ялена журавлина 40 г
Родзинки 40 г
Сметана 20 г
Для начинки:
Цукрова пудра 100 г
Посипання для пасок, сухофрукти, горіхи за смаком
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

Заливаємо сухофрукти алкоголем щонайменше за день до використання.

Крок 2

Просіюємо муку з дріжджами і цукром. Вливаємо трішки теплого молока, додаємо одне яйце повністью, та ще з двох тільки жовтки (відокремлені білки залишаємо для приготування глазурі), розтоплений маргарин «Пампушок» ТМ «Щедро» та сметану.

Крок 3

Вмішуємо замочені в алкоголі сухофрукти і замішуємо гладке, еластичне тісто. Потім залишаємо його підходити у теплому місці щонайменше на годину.

Крок 4

Через годину ще раз добре вимішуємо тісто і знову ставимо підходити. Готове тісто розподіляємо у форми, заповнюючи їх більше, ніж на третину.

Крок 5

Накриваємо чистим рушничком і даємо йому піднятися до рівня форми. Випікаємо за температури 200 ◦С 30-45 хвилин.

Крок 6

Збиваємо яєчні білки з цукровою пудрою в міксері для отримання пишної блискучої маси (20-30 хвилин). Готові паски покриваємо білковою глазур’ю, прикрашаємо за бажанням.

Смачного!