easter
САЛАТ "ЦЕЗАР" З ПТИЦЕЮ ТА ЯБЛУКАМИ
Інгредієнти (на 2 порції):
Філе курки або індички 1 половинка
Яйця курячі відварені 2 шт.
Головка листового салату 1 шт.
Сік з половини лимона
Яблуко (на зразок "Голден") 1 шт
Фундук або волоські горіхи за смаком
Сухарики за смаком
Для заправки:
Соус «Папрік» ТМ «Щедро» за смаком
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Крок 1

Філе птиці обсмажте на грилі до золотистої скоринки.

Крок 2

Відварені яйця наріжте четвертинками, яблука дольками. Яблука збризніть лимонним соком, аби вони не окислилисята не потемніли.

Крок 3

Порвіть листя салату та викладіть на тарілку, додайте яйця, яблука та птицю, заправте соусом і посипте обсмаженими горіхами.

Смачного!